Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında yapı sakinlerinin güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasar çizimı ve imalı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla gestaltlmalı ve alakadar yönetmeliklere şık olmalıdır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek evetğu muhtevain, muhtemel olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak için önlem hileınmaktadır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı mükemmel katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı namuslu haydi haydi oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri sebebiyle baplar zarar görmez.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak Yangın Çıkış Kapısı üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını esenlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page