Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma degaje mimarilarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek üzere kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olasılı yangın Yangın Çıkış Kapısı ve benzeri evgin durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiveni bapsı 90 an mürtefi ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı tip ile kolayca merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda yekten aşkın kişinin hariçarı sadık çıkmasını sağlamlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapısı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek kucakin kullanılan bir kapıdır.

Bunun yürekin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı muhtevain elverişli konumda evet.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yaraşır standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını sınırlamak yürekin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

kaynağı bileğçalışmatir]

Report this wiki page